Dešavanja & Promocije
29.10.2014.

Novi program lojalnosti u Mercator prodavnicama!

Za sve kupce koji redovno kupuju u Roda, Idea i Mercator prodavnicama pripremili smo novi program lojalnosti, kojim se ostvaruje čak 50% popusta na proizvode poznatih brendova Russell Hobbs i Remington. U periodu od 27. oktobra 2014. do 25. januara 2015. za svakih 500 dinara kupovine u ovim objektima potrošači dobijaju po jednu nalepnicu, čijim sakupljanjem stiču pravo da do 8. februara 2015. odaberu neki od Remington proizvoda za negu kose ili Russell Hobbs aparata za pripremu hrane, po sniženim cenama od 50%.
 
Korisnike Pika i Super Kartice očekuje brži i lakši put do kupovine, a imaju i mogućnost da nalepnice sakupljaju samo sa jednom karticom lojalnosti po sopstvenom izboru.
 
Moderni Illumina Russell Hobbs kuhinjski aparati će pojednostaviti život bojama, manjim brojem i preciznijim podešavanjem brzine. Illumina koristi jedinstvenu tehnologiju kontrole boja koja pojednostavljuje izbor pri podešavanju najzahtevnijih funkcija. Izbor Illumina uključuje nove nožiće obložene titanijumom, koji su četiri puta čvršći nego nožići od nerđajućeg čelika i duže vreme ostaju oštri.
 
Za profesionalnu negu kose potrošači mogu da odaberu kvalitetne proizvode nove kolekcije Remington Sapphire PRO. Dugoročni razvoj, tehnološka sofisticiranost proizvoda i njihova izuzetna izdržljivost, potvrđeni su i garancijom na 5 godina.
 
Uživajte u najboljoj kupovini u Roda, Idea i Mercator prodavnicama i odaberite proizvode iz linije Russell Hobs i Remington!