Saveti za dobru kupovinu
02.10.2014.

Pripremite decu za hladne zimske dane!

Jesen je stigla, a sa njom i niže temperature vazduha. Idealno je vreme da pripremite decu za predstojeće hladne zimske dane.
 
Kuda u kupovinu misli na Vas i na Vašu porodicu, te smo pripremili super iznenađenje za Vas u vidu specijalnih popusta za naše najprodavanije a ujedno i najkvalitetnije artikle za decu!
 
Za udoban boravak u kući tokom hladnih dana idealne su Super cool svemirske papuče za decu, kao i naše Snuggy ćebe sa rukavima za decu
 
Snuggy ćebe
 
 
Snuggy ćebe sa rukavima za decu je svetski poznat proizvod koji obožavaju deca (a i odrasli) širom planete. Ćebence sa rukavima je savršeno za prohladne jesenje večeri na terasi ili u dvorištu, kao i za udobne zimske večeri pred TV-om u krugu porodice... Za više informacija o ovom proizvodu pogledajte ovde.
 
Svemirske kućne papuče
 
 
Fenomenalne Super cool svemirske papuče za decu su preslatke, umiljate i neobične papuče koje dok vaše dete hoda, trči ili skače, oživljavaju lik vanzemaljca! Provereno - najzabavnija obuća ikada! I ne samo to, Super cool svemirske papuče za decu smo snizili, čak 50%! Umesto za dosadašnjih 1590 din, nabavite ih za samo 790din! Za više informacija o ovom proizvodu pogledajte ovde.
 
Savršeno za poklon! Sve naše fenomenalne proizvode pakujemo u originalne kutije, a na Vama je da stavite mašnu. Poručite odmah na tel: 011/655-8-655. Ograničen broj!
 
Kuda u kupovinu preporuka: Kliknite mišem kako biste pogledali i naša druga sniženja dečijih top proizvoda: Magična kugla za decu - Light Show u kadi, Tiganj za palačinke i jaja u najlepšim oblicima, Kreativni držač paste i četkica, Zvezdani puž-zvezdano nebo u Vašoj sobi.
 
Vaš web Shop Kuda u kupovinu