Dešavanja & Promocije
01.10.2014.

Aksa preseljenje i otvaranje!

Povodom preseljenja i otvaranja Aksa radnje spremili smo akcije srećnih popusta, od 1. do 12.oktobra. Imamo proizvode na sniženju od 20,30,40 i 50%, a na sam dan otvaranja, 5. oktobra imamo ponudu proizvoda koji su sniženi 50% i više. Još jedno prijatno iznenađenje za naše kupce su kuponi sa popustima za igraonicu, fitness centar, perionicu kao i izradu dečjih torti, koje će kupci moći da iskoriste tokom oktobra meseca.
 
Prve kupce na dan otvaranja, 5. oktobra, nagrađujemo i poklonima. Prvih pet kupaca koji kupe krevetac, na poklon će dobiti dušek i jastuk. Oni koji u novom objektu, na dan otvaranja, obave prvi kupovinu u iznosu od 30.000 dinara, na poklon će dobiti Baby Go auto-sedište, za iznos od 40.000 dinara dobijaju Plebani ogradicu, a račun od 50.000 dinara prvom kupcu na poklon donosi Graco kolica.
 
Veliko otvaranje koje je zakazano za nedelju, 5.oktobar od 11h pratiće i zabavni deo, koji će se odvijati na dva punkta, u samom objektu i ispred njega. U kutku za najmlađe, u društvu balon majstora, klinci će svoje talente moći da iskažu kroz kreativne radionice. Uz klovna, maskote Lillo&Pippo i igru memorije, druženja i dobre zabave neće manjkati ni ispred samog objekta, gde će mali vozači moći da isprobaju svoje vozačko umeće u takmičenju u vožnji Siku automobila na daljinsko upravljanje.
 
Dođite da se zajedno družimo u Vašoj omiljenoj radnji za decu.
 
Izvor: www.shop.aksa.rs