Dešavanja & Promocije
24.09.2014.

Ušće Dog Fest u Shopping Centru

 
Prvi beogradski sajam opreme, hrane i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce „UŠĆE Dog Fest“ biće održan za vikend, 27. i 28. septembra, od 12 do 20 časova, na platou ispred UŠĆE Shopping Centra.
 
UŠĆE Dog Fest započeće humanitarnom revijom napuštenih pasa, u kojoj će im društvo praviti poznati glumci, pevači, novinari i TV lica. Na Sajmu će svoje štandove imati i organizacije za brigu o životinjama koje će prikupljati donacije u vidu novčanih priloga, hrane, ogrlica, preparata protiv buva i krpelja.
 
Na Sajmu koji zajednički organizuju Magazin Pas i UŠĆE Shoping Center, a u okviru kampanje UŠĆE Sezona osmeha, učestvovaće najveći domaći uvoznici, distributeri i prodavci hrane za kućne ljubimce. Prvi put u Srbiji na jednom mestu naći će se proizvodi najvećih svetskih proizvođača i domaćih brendova hrane za pse kao i preduzeća koja ih uvoze i distribuiraju. Svoje štandove imaće i renomirani kozmetičari za pse, vlasnici frizerskih salona i proizvođači opreme i aksesoara na kućne ljubimce.
 
Posetioce očekuju posebni sajamski popusti, nagradne igre, revije pasa, demonstracije pravilnog održavanja dlake i kože pasa, kao i saveti trenera i veterinara.