Dešavanja & Promocije
04.09.2014.

Promocija seta vežbi na sajmu Lady Fair

Grand Aroma kafa je za sve žene u okviru ovogodišnjeg sajma Lady Fair, koji se održava u subotu i nedelju, 6. i 7. septembra, ispred TC Ušće, pripremila brojne aktivnosti.
 
U okviru svog društveno odgovornog poslovanja, Grand Aroma je posvećena poboljšanju položaja žena u društvu pa samim tim i brizi o važnosti mentalnog i fizičkog zdravlja žena. Zbog toga je u saradnji sa osnivačicom Lifecentra, Draganom Jovanović, osmislila set vežbi od samo 8 minuta koje olakšavaju svakodnevni boravak u kancelariji i umanjuju stres. Dragana će posetiteljkama na sajmu Lady Fair pokazati kako da aktiviraju i obnove energiju, ali i da preokrenu misli na pozitivnu stranu i opuste se od napetosti. 
 
Pored druženja i dobre kafe, Grand Aroma je pripremila i brojne aktivacije i poklone. Žene će ulepšavati profesionalna šminkerka, a imaće priliku i da od nutricioniste saznaju više o Grand Aroma Dekofe kafi bez kofeina i zdravoj ishrani. Takođe, svi posetioci i posetiteljke Grand Aroma štanda imaće priliku da čuju predavanje Dragane Jovanović na temu Kako da obnovite dobru energiju na poslu i kako da je sačuvate od energetskih vampira. 
 
Pridružite nam se na Aroma pauzi za dobru energiju!
 
Vaša Grand Aroma