Dešavanja & Promocije
27.08.2014.

Drugi Wannabe Bride Vikend: Sve za venčanje sa stilom na jednom mestu!

Budućim mladencima i ljubiteljima visoke mode obezbeđen je jedinstveni doživljaj raskoši kroz ekskluzivnu ponudu kreacija domaćih dizajnera poput Ines Janković, Predraga Đuknića, Mladena Barona, Tijane Todorović-Angels&Co, Marije Šabić i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima naći će se Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi), Lavani Couture, Studio Prostor, Maya Fashion House, Butik 13, salon ekskluzivnih muških odela ZID2 i mnogi drugi.
 
Da zablistate u punom sjaju pomoći će vam zlatare Happy Diamonds i Zaks, dok će vas Salon Vodolija za najlepši dan srediti od glave do pete.
 
Naravno, nijedno venčanje ne može da prođe bez savršenog prostora i dekoracije, pa će vam na ovom sajmu venčanja svoje ideje i raznovrsnu ponudu predstaviti svečani restorani Top of The Hub, Kumbara i Dvor Aleksandar.
 
Kreativne ideje, ponude i savete podeliće sa vama Nađin kutak, Irenini Cvetići, 365 ADS, turistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese i foto studio Diznilend.
 
Home Made Company i Anči kolači pomoći će vam da zasladite najsrećniji dan u životu.
 
Tokom dva dana trajanja Wannabe Bride Vikenda sve posetioce i posetiteljke čeka sjajan program i brojni popusti. Budući mladenci će moći da osvoje photo session, astrološku analizu i vredne nagrade ako napišu najkreativniju ljubavnu poruku ili naprave najkreativniju fotografiju tokom samog događaja, kao i da se posavetuju sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, isplaniraju savršen medeni mesec, na licu mesta degustiraju vina, isprobaju frizuru i šminku za venčanje, ali i da se druže sa najpoznatijim domaćim dizajnerima. Prava poslastica ovog sajma venčanja biće “venčanje sa poznatima” za koje će devojke moći da se prijave putem sajta www.wannabebride.rs ili email adrese redakcija@wannabemagazine.com (poslati ime i prezime i broj mobilnog telefona uz napomenu aktivacije).
 
Kompletan program sajma, pročitajte ovde.
 
Pogodnosti na Wannabe Bride Vikendu:
 
- Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi) poklanja vaučere sa 10% popusta na muška odela.
 
- Restoran Kumbara daje popust od 10% na rezervacije do 2015.
 
- Lavani Couture daje 20% popusta na haljine i 10% popusta na venčanice tokom trajanja Vikenda i uz vaučer nakon Vikenda. Vaučer nabavite na samom događaju.
 
- Irenini cvetići će davati 10% popusta na svaku kupovinu tokom sajma.
 
- Ines Janković će na samom Wannabe Bride Vikendu davati popust od 10% na svoje kreacije. Popust će važiti i do 14.9.
 
- Nađin kutak će na Wannabe Bride Vikendu davati vaučere koji donose 10% popusta svim donosiocima i nakon sajma.
 
- Bloom Design će takođe davati 10% popusta od 5. septembra do 13. septembra na svoje usluge.
 
Bajka počinje sa nama!
 
Izvor: Wannabemagazine.com