Dešavanja & Promocije
23.08.2014.

Naxi kids vikend u Immo Outlet Centru

Tokom Naxi kids vikenda naši najmlađi sugrađani imaće prilike da uživaju u dečijim predstavama, maskenbalima i kreativnim radionicama. U subotu i nedelju od 17h mališani će moći da se uključe u radionice crtanja, slikanja, ukrašavanje i oslikavanja različitih predmeta, a saznaće i kako da prave zanimljive figurice od testa.
 
Subotu popodne obeležiće dečija Ekostar Pak predstava "Priče sa reke", s početkom od 18h, nakon čega će od 19h klinci moći da se druže sa Šašavkom, najpopularnijim klovnom u gradu.
 
Drugi dan vikenda obeležiće druženje sa popularnim crtanim junakom Sportakusom i njegovom družinom, koje će početi u 18h, a sat vremena kasnije biće organizovan i veliki manskenbal.
 
Roditelji, deca, bake i deke uživaće u vremenu provedenom sa najmlađim članovima porodice, a za sjajnu atmosferu biće zadužena i muzika Naxi kids radija, prvog digitalnog radija za decu u Srbiji.
 
Prijatelji Naxi kids vikenda su dečije prodavnice Aksa, kompanija Velux i kablovski operater IKOM. Na njihovim štandovima posetioci će moći da se upoznaju sa svim novitetima, ali i da se dobro zabave.
 
Posetite Naxi kids vikend koji je pred nama! Zajedno sa mališanima uživajte u sjajnom programu, muzici i dobroj zabavi.