Dešavanja & Promocije
20.08.2014.

Iskoristite sniženja: majice i suknje 299, haljine 499 dinara

Potrošači koji su s nestrpljenjem očekivali početak letnjih sniženja garderobe, a konačno su dočekali „svojih pet minuta”, jer su u radnjama znatno “oborene” cene letnje garderobe, što je značajno povećalo promet.
 
Najtraženije su stvari za plažu, haljine i majice, a zbog sniženja sve je češća gužva - kažu trgovci.
 
U većini butika, cene garderobe i obuće zaista “padnu” za reklamirani iznos sniženja, ali je čest i slučaj da potrošač mora da “prečešlja” celu radnju kako bi našao artikal koji je zaista snižen za taj iznos, a to su najčešće artikli koji se slabo prodaju, izuzetno mali i “ekstra veliki” brojevi ili obuća gde su preostali samo pojedini brojevi. To je svojevrsna zamka za potrošače, jer po pravilu reklama obećava više nego što možete dobiti u radnji.
 
 
 U radnjama na Bulevaru kralja Aleksandra, mogu se naći, sada popularne espadrile po ceni od 390, a letnje patike s tankim đonom za 490 dinara. Papuče i gumene sandale za plažu koštaju po 590 dinara, a baletanke su od 590 do 990 dinara.
 
I u strogom centru grada na svakoj radnji stoje natpisi sa sniženjima, a pred kupcima se nalazi garderoba koja je u nekim slučejevima i tri puta snižena. Obaveštenja o sniženjima su glomazno i primamljivo oglašena na izlozima radnji, pa je ovo idealna prilika da se pročešljaju i oni „skupi bitici“ koji se obično zaobilaze.
 
 
Izvor: www.24sata.rs