Dešavanja & Promocije
19.08.2014.

Velika letnja rasprodaja - Super popusti od 50%

Vaš omiljeni Web Shop Kuda u kupovinu ne prestaje da iznenađuje! Zbog velikog interesovanja nastavljamo sa letnjim otapanjem cena! Samo za Vas snizili smo naše najprodavanije letnje top proizvode po super sjajnim akcijskim cenama, sniženih čak za 50%!!!
 
U potrazi za super povoljnim cenama često izgubite dosta vremena obilazeći radnje, a često se kući vratite praznih ruku. Da li ste znali da samo jednim klikom miša možete saznati o svim sniženjima u Srbiji? Da li ste već čuli da smo za Vas pripremili ekstra povoljne cene Vaših omiljenih artikala? Nadohvat ruke su Vam top proizvodi vrhunskog kvaliteta, a na Vama je samo da odaberete i prepustite se letnjem uživanju. Zato, ne oklevajte! Samo jednim klikom ili pozivom na tel: 011/655-8-655 poručite Vaše omiljene letnje proizvode odmah!
 
Naš brend je sinonim za inovaciju i akciju, zato požurite!
 
 
Leto nije moguće zamisliti bez palmi, sunca, plaže, mora i naravno, osvežavajućih letnjih koktela!
Obradujte svoje prijatelje nesvakidašnjim koktelima iz ledenih Ice shot čašica i bićete omiljena osoba u društvu! 
 
Ekstra savet: Preporučujemo da za modle za čašice ne koristite samo vodu, budite kreativni! Sipajte sveže čokoladno mleko u klupe, a u gotove zaleđene mlečne čašice sipajte liker od najukusnije čokolade i poslužite. Vaši prijatelji će se oduševiti!
 
Akcijska cena: Umesto 1.490  sada samo 749 din!
 
 
 
Naš najprodavaniji letnji artikal plavo Magično crevo koje se širi 3 puta više od svoje dužine pod mlazom vode sada je dostupno i Vama po novoj neverovatno niskoj ekskluzivnoj akcijskoj ceni, jer Vi zaslužujete samo najbolje! Osvežite vrelo leto i poručite odmah ovo prepoznatljivo crevo sa prskalicom ili samo praktičnu multifunkcionalnu prskalicu!
 
Akcijska cena:  Crevo 15 m + prskalica  umesto 2.990 sada samo 1.490 din!
                            Crevo 22.5 m + prskalica  umesto 3.990  sada samo 1.990 din!
 
 
 
Zeleno Magično crevo je prva generacija super laganih, rastegljivih creva za vodu koje se nikada neće prelomiti, presaviti ili uplesti.  Bićete oduševljeni koliko Magično crevo Vaš rad oko kuće i dvorišta ili u bašti čini lakšim. Poručite ovo crevo, a mi ćemo Vam u znak zahvalnosti pokloniti moćnu multifunkcionalnu prskalicu sa čak 7 različitih funkcija. Neverovatno, zar ne?
 
Akcijska cena: Crevo 7.5 m + prskalica umesto 2.390 sada samo 1.190 din
 
 
 
Zbog ogromnog interesovanja od sada u prodaji po neverovatnoj ceni višenamenska prskalica sa čak 7 funkcija za sve tipove creva, uz koju dobijate i nastavak za povezivanje sa crevom.
 
Akcijska cena: Umesto 790 sada samo 390 din!
 
 
 
Napravite sami najlepše domaće sladolede od ukusne čokolade ili svežeg voća! Zamislite samo, sveži kremasti sladoledi punog ukusa, i to direktno iz Vašeg zamrzivača! Poručite odmah i obradujte svoju decu zdravom letnjom poslasticom! Na Vama je da odaberete sastojke a Mašina za pravljene sladoleda će sve uraditi sama jednostavnim pritiskom na dugme! Ne oklevajte da napravite različite ukuse, Vaša deca će ih sa užitkom probati sve!
 
Akcijska cena: Umesto 2.990 sada samo 1490 din!
 
 
 
Svi znamo koliko komarci umeju da budu dosadni. Zujanje, češanje i svrab, sada je tome došao kraj! Ne dozvolite da Vam ove male napasti upropaste leto. Zaštitite sebe i svoje najmilije uz pomoć ove praktične i inovativne Magične mreže protiv komaraca sa magnetima! Garantovano delotvorna zaštita protiv insekata u kući, kancelariji ili vikendici po spektakularno niskoj ceni. Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i uživajte u letu bez komaraca!
 
Akcijska cena: Umesto 1.290 sada samo 649 din!
 
 
Dosta Vam je preskupih aparata i sredstava protiv komaraca koji nisu efikasni? Zamislite koliku uštedu možete da ostvarite kupovinom ovog fantastičnog proizvoda protiv komaraca? Inovativna tehnologija rasteruje komarce u radijusu od nekoliko metara ma gde bili! Sada možete uživati na pecanju, kampovanju, u prirodi, pored reke ili dok džogirate bez bojazni da će Vas izgrickati komarci. Jedini metod koji je 100% bezbedan i neškodljiv a ima garantovanu učinkovitost i delovanje. Budite iznad problema i poručite odmah! 
 
Akcijska cena: Umesto 990 sada samo 490 din!
 
 
 
Imate izazov da ubedite Vaše mališane da jedu voće i povće? Ne znate kako da nagovorite da jedu hranjivo i veoma zdravo voće i povrće? Sa ovom super zabavnom alatkom u kuhinji, Vaš problem je rešen! Zamislite koje sve magične oblike možete da proizvedete u Vašem ličnom restoranu. Krug, srce, cvet, leptir, sunce ili zvezda, neka Vaše dete izabere koji oblik najviše voli, a Vi ga kreirajte sa ovim setom. 
 
Ekstra savet: Ovaj set možete koristiti za aranžiranje hrane za proslave, žurke, koktele, slave i sve druge prilike gde želite da oduševite sve prisutne. Poručite odmah! Limitiran broj!
 
Akcijska cena: Umesto 1.190 sada samo 590 din!
 
 
9. Slushy Magic - Šejker za Vaše ledene poslastice
 
Ne dozvolite da Vas letnje vrućine ometaju u svakodnevnim aktivnostima. Isprobajte Šejker za ledene poslastice i nećete moći da zamislite leto bez njega! Predhodno zamrznute magične kockice samo ubacite u šejker, protresite  i gledajte kako nastaje magija! Na ovaj način pretvorite svako piće u ledenu letnju poslasticu!
 
Akcijska cena: Umesto 990 sada samo 490 din!
 
Poručite odmah na tel: 011/655-8-655. Ograničen broj!