Kupoholičarske vesti
15.07.2014.

Pet situacija kada nikako ne treba da idete u šoping

Kako sprečiti same sebe od peglanja kartica i pražnjenja računa? U nekim stanjima definitivno ne treba da kupujete, a mi otkrivamo pet 'najopasnijih'.
 
Dosada
Petak je uveče ili još gore subota, drugarica nema na vidiku - ostaje vam bespuće interneta i onlajn kupovina. Radije sebi natočite čašu vina, napunite kadu i meditirajte uz sveće i dobru muziku i uvek se podsetite da bi najbolje bilo da stvari opipate, pomirišite i isprobate uživo.
 
Depresija
Šef vam je uništio svaki atom snage, drugarica vas je opet zeznula, frajeri su ionako svi isti... lista razloga za depresivno stanje je dugačka, a šoping bi to mogao da izleči. Ni u snu!
 
Daleko, daleko ste od kuće
Silom prilika završili ste u drugom gradu i ne znate šta biste sa sobom. Nemate s kim da popijete piće. U stanju tuge i samoće, dokazano je da žene kupovinom 'popunjavaju' praznine. Idite u bioskop, pozorište, počastite se finom večerom i jednostavno uživajte sami sa sobom.
 
Megalomanstvo - ponuda koja se ne odbija
Tri za cenu jednog! Budite realni. Trebaju li vam zaista tri ista brushaltera, pet haljinica istog kroja? Čista navlakuša. Ponuda će uvek biti, a najpametnije je kupovati kad vam zaista nešto treba.
 
Priprema za vežbanje - jednog dana ću to nositi
Nema baš vašeg broja, ali nema veze, kad skinete tih sitnih pet kilograma, imaćete nove pantalone. Samo kod najjačih karaktera to zaista može biti super motivacija, ali kod većine je to besmisleni trošak i gomilanje stvari. Smršajte i onda se vratite po pantalone!
 
Izvor: www.24sata.rs