Dešavanja & Promocije
23.04.2014.

XIII Dečiji sajam počinje u petak

Najlepša dečija manifestacija u regionu počinje u petak u hali 3 Beogradskog sajma. Tradicionalni trinaesti Campina fruttis dečiji sajam, trajaće od 25. do 27. aprila, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje. Svečano otvaranje sajma je u petak u 14 časova.
 
Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, a neki od njih pripremili su i posebna iznenađenja za posetioce. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji budu odlučili da obraduju svoje najmlađe i kupe nešto od raznovrsne ponude koju nude izlagači: obuće za decu, odeće za decu, opreme za bebe, hrane, slatkiša, zatim knjiga, filmova, časopisa, muzike za decu i još dosta toga. Mališani će moći da uživaju u zabavnom programu koji ih očekuje kako na bini, tako i na sportskom terenu. U svakoj ulici na Dečijem sajmu, koje će ovoga puta nositi I imena, deca će sa svojim vršnjacima moći da se druže u raznim I veoma zanimljivim kreativnim radionicama.
 
Specijalan program pripremaju i Saobraćajna policija koja će decu podučavati osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju, zatim Vatrogasna brigada, Žandermerija, a sa njima će se družiti i vitezovi iz Svibor saveza Srbije. Veliki broj nagradnih igara očekuje najmlađe, a i ovoga puta moći će da uživaju u Campina fruttis feir play fudbalskoj ligi, zatim poslednjeg dana Dečijeg sajma na sporskom terenu održaće se i Evy baby puzijada, Nestle ples beba, dok će na bini po prvi put biti organizovana I Campina fruttis igra memorije. Prijatelji manifestacije trinaestog Campina Fruttis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Campina fruttis, Frikom i Becutan.
 
Izvor: www.decijisajam.rs