Dešavanja & Promocije
22.04.2014.

23. Međunarodni sajam kozmetike, nege kose, estetike

Savremeno doba svakodnevno pred nas postavlja različite izazove – koja su najnovija dostignuća u svetu kozmetike, koji su to trendovi kada su u pitanju frizura, boja kose, šminka, itd. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, naći ćete na Međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – DODIR PARIZA, koji se održava 26. i 27. aprila, na Beogradskom sajmu, u Hali 2.
 
DODIR PARIZA, 12. godinu za redom, dovodi u Beograd najpoznatije svetske frizere i stiliste Stacey Broughton, pionir Vidal Sasson akademije, Joseph Koniak, britanski stilista koji je radio na filmskim hitovima poput Mamma Mia, Batman, Skyfall i sa mega zvezdama poput Kate Moss, Naomi Campbell, itd. kao i Stephen Hamilton, frizer i stilista Pet Shop Boysa, modne kuće Burberry – samo su neka od imena koja će svetski glamur preneti i na naše prostore.
 
Takođe, jedan od gostiju na 23. Međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja ,biće iMichael Marenco, koji je već godinama angažovan od strane TONY & GUY i mnogih drugih svetskih frizerskih brendova, a koji je radio za poznate modne brendove, kao što su: Dior, Chanel, Versace, Prada, Nina Ricci, Cavalli, Swarovski, Chaumet, Fendi, Roland Mouret, Armani, Van Cleef & Arpels.
 
Na sajmu će se naći: proizvodi za negu kože lica i tela, kao i proizvodi za negu kose, najsavremenija oprema i aparati, solarijumi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art., aparati najnovije generacije i još mnogo toga.
 
Kao i uvek, sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije i popusti.
 
Za ljubitelje takmičenja, održavaju se dva tradicionalna: 15. takmičenje u šminkanju ‘’Face and Body art’’ i 4. takmičenje u modeliranju i dizajnu noktiju ‘’Magic and nails’’.
 
Dakle, za one koji žele da budu u toku sa svetskim trendovima u oblasti kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – 26. i 27. april, Beogradski Sajam, Hala 2 je obavezna destinacija!
 
Više informacija na  http://www.sajamkozmetike.com/
 
 
Izvor: www.bestshopmagic.com