Kupoholičarske vesti
30.06.2011.

Mercator S | Otvoren Roda Centar u Vrbasu

U okviru “Roda Centra” otvoren je “Roda Supermarket” koji potrošačima više od 11.000 artikala, po veoma povoljnim cenama, kvalitetnu uslugu i garantovan kvalitet proizvoda.
Na površini od 1.650 kvadratnih metara “Roda Supermarketa”, pored bogate ponude svežeg voća i povrća, različite vrste svežeg mesa i delikatesa, konditora, kozmetike, kućne hemije, nalazi se i savremena pekara.
U Centru Tehnike, na preko 1.300 metara kvadratnih, ima 6.000 kvalitetnih proizvoda tehnike i ostalih proizvoda neophodnih svakom domaćinstvu. Roda Centra ima 55 parking mesta namenjenih kupcima koja se ne naplaćuju i pružaju dodatni komfor pri kupovini.
Povodom ovog otvaranja, “Mercator S” je Porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za opremanje i razvoj.
- Investicije “Merkatora” u širenje maloprodajne mreže, su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu. Nastavljamo sa investicionim aktivnostima i planiramo da tokom ove godine uložimo 24 miliona evra u otvaranje novih 50.000 metara kvadratnih trgovačkih površina - kaže mr Stanka Čurović, članica Uprave Grupe Merkator za Merkator trgovinu jugoistočne Evrope.