Prvi maj 2015. - Radno vreme svih marketa i tržnih centara
Kupoholičarske vesti 18.11.2010 - 10:50 0 komentara

Čumićevo sokače | CHOOMIC Design District

cumicevo_sokace_logoČumićevo sokače je ponovo IN mesto u gradu i to zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna! Nekada prvi šoping mol u prestonici, u poslednjoj deceniji pretvorio se u pomalo sablasno mesto, pa su nekadašnje izloge pune robe sa Zapada zamenili prazni lokali.


Da Čumić ponovo postane trendi modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji.


Nekadašnji Čumić je danas Choomich, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do nove generacije mladih dizajnera koje poslednjih godina predvode Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Dejana Momčilović, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rebrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić, Dejana Momčilović, Fundus, Vladimir Stojanović, Dizajn enterijera Prototip, Bogdan Vukosavljević…

 

cumicevo_sokace_01


Na inicijativu modnog tandema Punkuffer koji čine Bojan Milisavljević i Marko Nenadić, od 01. novembra svoje radnje u centru grada imaće:
NO BROTHERS NO SISTERS: Tijana Pavlov + Sestres (sestre Stevančević) + Deerspotter
Ana Ljubinković
Remake : Jovana Božović + Antea Arizanović Mutaović
Atelje Alternativa : Daniela Gišić + Ivana Ristić + Ljubica Cvejić
Ivana Rabrenović
Punkuffer : Bojan Milisavljević + Marko Nenadić
Verica Rakočević
Peđa Nerić
Dejana Momčilović + Natascha Plum + Aleksandra Žiravac
Emilija Petrović
Fundus : Sonja Krstić + Jelisaveta Tatić + Dijana Mihajlović
Dejan Despotović
Vladimir Stojanović
Dizajn enterijera Prototip : Milivoje Stojanović i Miroslav Stojanović
Bogdan Vukosavljević
Hristina Petrović + Teodora Drakulović + Antea Tošić + Tamara Marjanovi + Marija Banjac
Vesna Kratanović + Aleksandra Lalić


Choomich je jedinstven po tome što se tu prodaje autorska moda, što su svi dizajneri ujedinjeni na jednom mestu i što u ovom svojevrsnom modnom distriktu možete naći žensku i mušku autorsku modu, širok dijapazon različitog aksesoara, a sve to u super ambijentu možete da probate, naručite i kupite!


Ideja Choomicha je promocija domaće autorske mode i dizajna, promocija koncepta koji postoji u svim velikim modnim metropolama. 
Osim toga Choomich je mesto susreta mladih beogradskih umetnika različitih profesija, kupaca i obožavalaca mode, modnih fanova.

 

CHOOMIC Design District, Cumicevo sokace (ulaz kod "sport kafe-a")
Radnim danom od 12-20h, subotom od 12-16h

Komentari
Postavite komentar ili pitanje
Jos uvek nema komentara, budi prvi koji ce ovo komentarisati!
Kontaktirajte nas info@kudaukupovinu.rs
011 655 8 655