Dešavanja & Promocije
09.09.2010.

Ušće Shopping Center | Foto - literarni konkurs

 

Postanite prijatelj zvanične stranice UŠĆE Shopping Centra na Facebook-u, pošaljite jednu fotografiju svog omiljenog mesta u Beogradu i kratku i zanimljivu priču na tu temu. Fotografije mogu biti napravljene foto aparatom ili mobilnim telefonom. Pobednike konkursa očekuju sjajne nagrade kao što su profesionalni foto aparat, mobilni telefon, netbook i mnoga druga iznenađenja.

 

usce_foto_konkurs

 

Beograd, grad na ušću Save u Dunav, po mišljenju mnogih turista jedan je od najlepših gradova na svetu. Pobednik, Beograđanka, spomenik Knez Mihajlu predstavljaju jedinstvene simbole grada. Kao omiljena destinacija za kupovinu i zabavu mnogih Beograđana i posetilaca grada, UŠĆE Shopping Center je za kratko vreme postao novi simbol grada. Upravo je septembar mesec kada smo svi ponovo u Beogradu, mesec koji najposećeniji šoping centar u regionu želi da posveti Beogradu i podseti svoje sugrađane na to koliko volimo ovaj grad.

 

Više o konkursu „Jedan grad, bezbroj priča“ kao i o programu u septembru tokom kog UŠĆE Shopping Center organizuje mnogobrojne kulturno- zabavne aktivnosti u slavu Beograda možete pronaći na websajtu UŠĆE Shopping Centra.

Pošaljite svoju fotografiju i priču na www.usceshoppingcenter.com/jedangrad/