Prvi maj 2015. - Radno vreme svih marketa i tržnih centara
Kupoholičarske vesti 15.07.2010 - 09:12 0 komentara

Bottega Verde | Nova prodavnica u Ušće Shopping Centru

bottega-verde-logoNova prodavnica će biti otvorena 15. jula 2010. godine, u Ušće Shopping Centru. Bottega Verde je nastala pre tri decenije kao prodavnica biljnih proizvoda, a danas je lider u proizvodnji kozmetike u Italiji.

Bazirana na aktivnim sastojcima iz biljaka, BottegaVerdegarantuje kvalitet i širok spektar proizvoda za lice, telo, kosu, preko parfema i kozmetike za decu, do dodataka za ishranu i čajeva.

Kozmetika se proizvodi u sopstvenim laboratorijama, gde se vrše istraživanja i kontrola kvaliteta. Specifičnost u odnosu na druge kozmetičke brendove predstavlja korišćenje svežeg biljnog materijala i stvaranje aktivnih supstanci koje su zastupljene u velikom procentu u svim proizvodima.

Priroda iz laboratorije direktno ide potrošaču, a godišnje se plasira preko 200 novih i jedinstvenih proizvoda za celu porodicu. Ni jedan proizvod nije testiran na životinjama, niti sadrži materije životinjskog porekla.

Visokokvalitetna kozmetika, poseban doživljaj kupovine, besprekorna usluga, saveti stručnjaka i atraktivne cene predstavljaju dobru tradiciju ove kozmetičke kuće. Usaglašenost kvaliteta proizvoda sa sistemom kvaliteta po standardima Evropske zajednice i vrednovanje lepote do maksimuma.

 

Bottega_verde

Komentari
Postavite komentar ili pitanje
Jos uvek nema komentara, budi prvi koji ce ovo komentarisati!
Kontaktirajte nas info@kudaukupovinu.rs
011 655 8 655