Istraživanja tržišta
04.04.2017.

Najveći šoping centar na Balkanu - BIG FASHION Vidikovac

Svečanom ceremonijom postavljanja kamena temeljca 31.marta je na Vidikovcu zvanično otpočela izgradnja BIG FASHION centra, najvećeg maloprodajnog tržnog centra u Srbiji. 

BIG FASHION Vidikovac najznačajniji je do sada projekat kompanije BIG CEE Srbija, najvećeg izraelskog investitora u oblasti nekretnina u Srbiji. Kao investicija vredna 150 miliona evra, kompleks na Vidikovcu prostiraće se na površini od 150.000 kvadratnih metara sa 70.000 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, a planirano je da po otvaranju u njemu bude zaposleno oko 3.000 ljudi. 

Pored više od 300 prodavnica najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, novi tržni centar obuhvatiće i raznovrsne restorane i kafiće, veliki bioskopski kompleks, igralište i razne sportske sadržaje, kao i više od 2.500 parking mesta. Uz izgradnju propratne infrastrukture i prilaznih saobraćajnica, savremeni dizajn BIG FASHION centra umnogome će izmeniti izgled ovog dela grada i učiniti Vidikovac idealnim mestom za zabavu i slobodno vreme.

BIG FASHION Vidikovac biće izgrađen po najsavremenijim tehnološkim standardima, a njegovo otvaranje planirano je za 2019. godinu. Nakon tržnih centara u Novom Sadu i Višnjičkoj ulici u Beogradu, maloprodajni kompleks na Vidikovcu treći je po redu projekat kompanije BIG CEE u Srbiji. Ova kompanija deo je izraelske korporacije BIG SHOPPING Centers koja trenutno posluje sa više od 50 maloprodajnih objekata u Izraelu i Sjedinjenim Američkim državama.

Izvor: www.retailserbia.com