Istraživanja tržišta
22.05.2014.

Kupovina farmerki stresnija od preseljenja

Odabrati pravi model zna da bude prava muka, a ženama pada teže nego preseljenje. Istraživanje online lanca Isme.com na 1000 žena pokazalo je da 43 odsto žena pati od ovog sindroma. 

Ovaj modni zadatak najteže pada ženama starijim od 50 godina - u uskim modelima izgledaju debelo, a ako odaberu one koje su šire u struku onda izgledaju nezgrapno.
 
- Koliko god da potrošite na kupovinu farmerki nije važno, jer vas u nekoliko sekundi pretvoriti u super zgodnu ili odbojnu ženu - kaže Jackie Lewis, iz kompanije "Isme".
 
Istraživanje je pokazalo da žene iznad pedeset godina žele lepu i modernu odeću, s prihvatljivim cenama i da im pristaje telu u zrelim godinama.
 
Polovina ispitanih žena kaže da im odeća koja je u ponudi ne pristaje, a 23 odsto misli kako dizajneri različitih modnih brendova smatraju da su starije žene nezgrapne.
 
Izvor: www.zena.blic.rs
 
 
Kuda u kupovinu savet: Često Vam se dešava da kupite farmerke ali Vam se posle par nošenja pokvari rajsferšlus...Sada postoji rešenje za takve probleme, po prvi put na našem tržištu Instant popravka Vašeg rajsferšlusa! Radi na svim klasičnim rajsfešlusima, montira se za par sekundi bez problema.