Prvi maj 2015. - Radno vreme svih marketa i tržnih centara1200 din.
450 din.

Popust

63%

Ušteda

750 din.

Poklonite vaučer

Popunite podatke osobe kojoj šaljete vaučer.
Ukoliko e-mail adresa nije validna, vaučer se šalje na email adresu korisnika koji plaća vaučer.

Opis ponude
KIM Cosmedica je u svojih dvadeset godina tradicije spakovala originalni koncept koji spaja dermatovenerologiju i kozmetiku sa visokim kvalitetom preparata i usluga. Oni znaju da ni jedna koža nije ista i zato imaju recept za individualni pristup svakom klijentu.
 
Današnja ponuda sastoji se iz Aqua Detox tretmana, Spa pedikira i masaže stopala. Zato što znaju koliko je ponekad teško Vašim stopalima da Vas prate u svakodnevnim naporima, odlučili su da ih nagrade ovim bogatim paketom i olakšaju im posao. Prvo će Vas oslobodti svih toksina iz organizma, a onda odmoriti i ulepšati Vaša umorna stopala.
 
Kako funkcioniše Aqua Detox?
 
Uređaj Aqua Detox proizvodi frekvenciju koja nežno vibrira kroz telo uživaoca tretmana i stimuliše sve ćelije. Tretmani se obično sprovode kroz stopala s obzirom da ljudsko stopalo ima preko sve hiljade pora kroz koje se mogu izbaciti toksini iz organizma. Koristi od tretmana Aqua Detox-om su brojne, a važno je istaći da ovaj tretman pospešuje izbacivanje toksina pri čemu ne stimuliše izlučivanje vitamina, minerala, hranjivih materija ili lekova. Detoksikacija je čišćenje krvi i pluća, limfe i želudca, creva, kože i mišića na potpuno prirodan način.
 
Tretman je potpuno bezbedan i neškodljiv, a preporučuje se  za detoksikaciju celog organizma, povećanje opšte energije, regulaciju krvnog pritiska, regulaciju nivoa holesterola, regulaciju nivoa šećera u krvi, poboljšanje sna, poboljšanje memorije, poboljšanje tena, mršavljenje i uklanjanje celulita i smanjenje znojenja. Ovaj tretman se ne primenjuje kod osoba koje imaju ugrađen bajpas. 
Kako da poručite putem sajta-a?
porudžbine primamo i nakon radnog vremena, vikendom i praznicima
-Klikom na dugme "KUPI" ulazite u proces kupovine. Potrebno je da registrujete besplatan nalog ili da se prijavite ukoliko ste već registrovani.
Kako da poručite putem e-mail-a?
porudžbine primamo i nakon radnog vremena, vikendom i praznicima
-Pošaljite e-mail na prodaja@kudaukupovinu.rs sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.
Kako da poručite putem telefona?
porudžbine primamo radnim danima: 8-21h, Vikendom: 9-21h
-Pozovite tel: 011/655-8-655 i javiće Vam se ljubazan prodavac, koji će primiti Vašu porudžbinu.
Napomene ponude
  • Vaučer važi za jednu osobu
  • Vaučer možete iskoristiti odmah po dobijanju na vaš mail 
  • Možete kupiti više vaučera
  • Radno vreme:pon-pet 10-20h subotom 09-16h
  • Obavezno je zakazivanje tri dana unapred  na  011/2686-04  i  063/200-855
  • Vaučer možete iskoristiti do 25.12.2012
VAŽNO: Sve autorske informacije iz opisa ponude, naslovi ponuda i fotografije su u vlasništvu firme KUDA U KUPOVINU DOO. Svako kopiranje i upotreba istih bez naše dozvole je strogo zabranjena.
Kim cosmedica studio
Adresa Terazije 14
Telefon 011/26-83-733
Email adresa info@kim-cosmedica.com
Website www.kim-cosmedica.com
Komentari
Postavite komentar ili pitanje
Jos uvek nema komentara, budi prvi koji ce ovo komentarisati!
Kontaktirajte nas info@kudaukupovinu.rs
011 655 8 655