Dešavanja & Promocije
23.11.2017.

Sve verne potrošače Grand kafe Gold do 7. decembra očekuje siguran dobitak

 

U programu  lojalnosti Grand kafe Gold „Vidim ti siguran dobitak“ koji je izazvao ogromno interesovanje javnosti, svi dobijaju! Dovoljno je samo da uživate u svojoj omiljenoj kafici, sakupite poene i preuzmete svoj poklon.

Svi koji sakupe dovoljan broj poena, mogu do 7. decembra u Top Shop i Dormeo prodavnicama, da sakupljene bodove zamene za vredne poklone iz Dormeo kolekcije. 
U godini jubileja, Grand kafa Gold je pripremila mnogo iznenađenja, od kojih je jedno i novi lojalti program „Vidim ti siguran dobitak“.U želji da se zahvali svojim vernim potrošačima i pruži još više uživanja u omiljenoj šoljici kafe, Grand kafa Gold je i ovu akciju pripremila sa posebnom pažnjom. Dovoljno je samo da uživajući u omiljenoj Grand kafi, sakupljate poene sa pakovanja Grand kafeGold, i odmah možete da podigneteDormeo jastuke i peškire. Vredni Domeo pokloni su na šoljicu kafe od vas!


Dodatak
U lojalti programu učestvuju pakovanja Grand Gold kafe od 100g, 200 g i 500g. Svako pakovanje u zavisnosti od gramaže nosi vrednost 1, 2 ili 5 poena, koji se nalaze na dnu kesice, pored barkoda. Svaki potrošač koji tokom trajanja kampanje sakupi 30 poena stiče pravo na poklon set od dva peškira,za 40 sakupljenih poena veliki peškir, a za 50 poenajastuk punjen WellSleep vlaknima.Lifleti za sakupljanje poena mogu se dobiti u svim prodajnim objektima u zemlji. Kada sakupe neophodan broj poena, potrošači svoje poklone mogu preuzeti bilo kojojTop Shop ili Dormeo prodavnici. Akcija traje do 07. decembra ili do isteka zaliha.
Više informacija o programu lojalnosti Grand kafe Gold, kao i spisak prodavnica u kojima se mogu preuzeti nagrade, možete pronaći na www.grandkafa.com