Dešavanja & Promocije
13.11.2017.

CAMILA CABELLO u novogodišnjoj kampanji za GUESS JEANS

Američka multiplatinum pop zvezda kubansko-meksičkog porekla, Camilla Cabello,vraća se drugu sezonu za redom kao zaštitno lice brenda GUESS JEANS u novogodišnjoj kampanji za 2017. Društvo joj pravi poznati model Alex Dellisola. Kampanju čine mešavina crno-belih fotografija i advertajzing materijala zasićenih boja.

https://www.youtube.com/watch?v=K9ey6Cc4lVg

Iza serije fotogragfija i pratećeg video materijala stoji kreativni direktor i suosnivač brenda Paul Marciano. Kampanju je uradila modna fotografkinja Tatiana Gerusovau legendarnom holivudskom hotelu Chateau Marmont. Razigrana energija atraktivnog dvojca isijava iz svake fotografije i prosto tera posmatrača da poželi još. Koketna i bezbrižna, Cabello koristi poznati Sunset Boulevardkao igralište koji je sastavni deo novogodišnje priče. Ovosezonska paleta boja je veoma bogata što se održava na komade koji će vam omogućiti da zablistate u najluđoj noći.

"Veoma sam uzbuđena zbog nove Holiday kampanje za GUESS“, izjavila je Cabello. „Obožavam njihovu estetiku i jedva čekam da svi vide šta smo uradili!“ 

Praznični deo kolekcije za dame predstavlja selekciju faux fur jakni u kombinaciji sa bogatim vezom ruže uz dosta svetlo-tamnog poigravanja nijansama. Posebno će vas zainteresovati party haljine koje ističu vaše obline i ženstvenost, sačinjene od velura, pliša, dosta čipke, uz obilje floralnog printa. 

Odabrane modele iz praznične kolekcije možete naći u prodavnicama GUESS u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, kao i MARCIANO GUESS u Beogradu – Knez Mihailova 33, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.