Dešavanja & Promocije
11.10.2017.

Rajićeva: Modni zalet u srcu grada

RAJIĆEVA SHOPPING CENTER OTVARA SVOJA VRATA ZA SHOPPING NIGHT!

U najpoznatijoj beogradskoj ulici, Kneza Mihaila i u okviru Rajićeva Shopping Centra, 13. oktobra održaće se jedna od najvećih i najpopularnijih noći kupovine – GRAZIA Shopping Night!

Rajićeva Šoping centar, smešten u samom srcu grada, će ovog petka u periodu od 17-24h, zadovoljiti sve potrošačke potrebe stanovnika prestonice, predstavljajući idealnu destinaciju za sve one koji žele da uživaju prefinjenoj kupovini i najbolji šoping uz specijalne popuste.

Manifestacija sa već dugom istorijom će se prvi put održati duž centralne gradske ulice i u okviru nove šoping destinacije zahvaljujući kojoj će svi posetioci pronaći i neke od brendova koji su po prvi put našem tržištu, čineći Rajićeva šoping centar novim modnim centrom grada koji zadovoljava i najprobirljivije ukuse.


Pored poznatih brendova, svi posetioci će do duboko u noć moći da se opuste i u brojnim restoranima sa najlepšim pogledom na grad i upoznaju Beograd iz potpuno novog ugla.
Šoping centar ima posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što ga čini lako dostupnim za sve sugrađane koji dolaze sa različitih strana grada.


Provedite ovaj petak 13. uživajući u šopingu u srcu grada.