Dešavanja & Promocije
25.09.2017.

Capitol Park Sombor otvorio svoja vrata za posetioce

Capitol Park Sombor je otvorio svoja vrata posetiocima i uz spektakularno slavlje ponudio građanima Sombora još jednom mesto na kome mogu kupovati ili se zabaviti.
Retail park u Štrosmajerovoj 28 ima u ponudi brendove kao što su Deichmann, Takko, DM, C&A, Studio Moderna (Top Shop), Nefa nameštaj, Winner exchange office, Moj Kiosk i Galen apoteka.

Zvanično prvi radni dan Capitol Parka Sombor započet je svečanom ceremonijom i presecanjem vrpce koju su uveličali zvaničnici iz opštine Sombor, okolnih opština i partneri. Investiciju britanske kompanije Poseidon grupa vrednu 10 miliona evra pozdravili su predsednik skupštine Grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić i direktor Poseidon grupe u Srbiji, Džejms Gan koji su zajedno presekavši vrpcu, obeležili novi početak uspešnog poslovanja Capitol Park.

Direktor Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan zahvalio se opštini Sombor i njenim građanima na značajnoj podršci tokom intenzivne faze projekta i najavio dalja ulaganja u Srbiji: „ Radujemo se poslovanju i budućim ulaganjima u Somboru. Kontiuirane investicije su dokaz naše vere u sve brži ekonomski napredak Srbije i nastavak poboljšanja zakonskih regulativa koje je uspostavila ova Vlada, a koje donose nova radna mesta i proširuju izbor usluga potrošačima. Verujemo da će naše investicije doprineti budućim ulaganjima od strane međunarodnih investitora i tako doneti nova radna mesta, nove proizvode i usluge za zajednice širom Srbije. ”,  istakao je Gan.

Capitol Park Sombor otvaranje

Na svečanoj ceremoniji otvaranja zvanicama se obratio predsednik skupštine Grada Sombora naglašavajući koliki značaj ova investicija ima za Sombor i njegove građane: „Kao neko ko je odrastao i živeo u Somboru koji je bio poznat trgovački centar ovog regiona i šire, očekujem da će otvaranje Kapitol Parka, Somboru vratiti i taj epitet. Očekujem da će  brendirana roba biti pristupačna  Somborcima i kupcima iz šireg regiona, te da će svaka roba naći put do kupca. Očekujem i da će otvaranje novih radnih mesta, osim dobrobiti za porodice novozaposlenih, doprineti i pospešiti poslovanje postojećih  preduzetnika. Želim da Kapitol Park svakom donese po nešto – kupcima kvalitetnu robu po pristupačnim cenama i uz vrhunsku uslugu,  prodavcima da imaju osmeh za svakog kupca, a  investitorima dobit  iz koje će slediti nove  investicije, možda i u Somboru“, rekao je prim. dr Zoran Parčetić.

Otvaranjem Capitol Parka Sombor obeležen je uspešan završetak Faze 1 ovog projekta, dok će hipermarket Lidl biti otvoren tokom 2018.godine.Capitol Park Sombor je drugi po redu projekat britanskog investitora Poseidon grupe u Srbiji, koji je omogućio otvaranje oko 100 novih radnih mesta i biće na usluzi svim građanima Sombora i okolnih vojvođanskih opština.

U oktobru je zakazano još jedno veliko otvaranje u Beogradu, a u planu su novi projekti i u drugim delovima Srbije.Pored niza zabavnih sadržaja, veliko otvaranje Capitol Parka Sombor obeležili su muzički koncert Željka Vasića i vatromet.

Izvor: retailserbia.com