Dešavanja & Promocije
12.09.2017.

Otvara se STOP SHOP ritejl park u Lazarevcu

Austrijska kompanija IMMOFINANZ nastavlja sa širenjem lanca STOP SHOP ritejl parkova u Srbiji.
STOP SHOP Lazarevac će obuhvatati prodajni prostor od oko 10.100 kvadratnih metara i skoro 220 parking mesta, a otvaranje ovog ritejl parka je zakazano za 14. septembar 2017. godine.

Otvaranje će obeležiti i ulazak novih brendova na srpsko tržište: po prvi put u okviru jednog ritejl parka u Srbiji naći će se dva brenda poljske modne grupacije LPP.

Veoma smo ponosni na činjenicu da je LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsai odlučila da proširi svoju mrežu u Srbiji baš u okviru STOP SHOP ritejl parka u Lazarevcu. Sa 23 domaća i internacionalna brenda, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa, izjavio je Joško Pitesa, menadžer operacija za Srbiju u kompaniji IMMOFINANZ.
Pored dva brenda LPP grupacije, u STOP SHOP ritejl parku će se naći dobro poznati brendovi kao što su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop, kao i određeni brendovi koji tek ulaze na srpsko tržište.

Novoizgrađeni STOP SHOP nalazi se na odličnoj lokaciji, na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. 

Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta STOP SHOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Trenutno su u pripremi projekti ritejl parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak se očekuje sledeće, 2018. godine.

STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u centralnoj i istočnoj Evropi. Ovi retail parkovi se obično nalaze se na lokacijama naseljenim sa 30,000 do 150,000 stanovnika i nude široki spektar proizvoda po prihvatljivoj ceni. Uz dobru povezanost, kao i veliki broj parking mesta, oni se koncentrišu na „pametne kupce“ koji cene jednostavan pristup.

STOP SHOP portfolio IMMOFINANZ-a trenutno pokriva 67 lokacija u sedam zemalja (Slovačka, Mađarska, Austrija, Češka,Poljska, Slovenija i Rumunija).

Izvor: www.retailserbia.com