Dešavanja & Promocije
08.09.2017.

THE CHAINSMOKERS GLOBALNI BREND AMBASADORI TOMMY HILFIGERA

Poznati američki muzičko-producentski dvojac, The Chainsmokers, kao globalni brend amsadori se pojavljuju u muškoj jesenjoj kampanji za Tommy Hilfigera.
 
Premium modni i lifestyle brend Tommy Hilfiger, predstavlja Alex Pall i Andrew (Drew) Taggart – globalno poznatije kao članove američkog pop dua, The Chainsmokers – u ulozi  zvezda jesenje kampanje za Tommy Hilfiger menswear, uključujući I linije Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored i Tommy Hilfiger sportswear. Gremijem nagrađeni muzičari unose moderan, mladački zaokret u modnu zaostavštinu brenda dugu preko 3 decenije.
 
https://www.youtube.com/watch?v=AR6Kn82kfg0
 
Partnerstvo je nastalo na bazi Tommy Hilfiger nasleđa koje kombinuje modu i muziku, donoseći jedinstveno gledanje brenda na pop kulturu.
 
“The Chainsmokers su centar moderne pop kulture dok njihova muzika osvaja globalnu scenu”, izjavio je Tommy Hilfiger. “Divim se kako su stvorili novu nišu koja spaja indie, pop i hip-hop. Alex i Drew su zaista savršena definicija današnjih Tommy momaka – njihov talenat, optimizam, jedinstven zvuk i nonšalancija su ih napravili bitnima u muzičkom svetu. Mi smo veoma uzbuđeni da radimo sa njima u modnom smislu. "
 
Formirani 2012, The Chainsmokers su prodali preko 10 miliona singlova i smatraju ih trećim najstrimovanijim umetnicima na svetu. Godine 2017. bend je osvojio Grammy za najbolju dens pesmu “Don’t Let Me Down” dok je njihova saradnja na singlu “Closer” sa Halsey priznata kao najbolja kolaboracija na Billboard Music Awards. To je ujedno i prvi lyrics video u istoriji koji je dosegao više od milijardu pregleda na Youtube.
 
“Kao i Tommy Hilfiger, mi smo oduvek verovali u individualnost i pomeranje granica”, jednoglasno poručuju The Chainsmokers. “Tommy je utabao put kolaboracija između mode i muzike! Veoma smo uzbuđeni da sarađujemo sa brendom koji je u skladu sa našim umetničkim izrazom i sa kojim delimo strast u stvaranju trenutaka za pamćenje!”

Za mušku jesenju kolekciju, Tommy Hilfiger nudi poseban osvrt na 90-te godine sa svežim osvrtom na ovu buntovničku dekadu.
 
Muška kolekcija je dostupna u TOMMY HILFIGER radnjama u Beogradu – Rajićeva Shopping center (od 14.09.) i Ušće shopping center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 19, kao i Nišu – Forum shopping center.