Dešavanja & Promocije
04.08.2017.

GOMEX: Preseljen objekat TOKIO u Subotici

Osluškujući sugestije, želje i potrebe naših potrošača, kompanija GOMEX izvršila je preseljenje maloprodajnog objekta "Tokio" u Subotici u petak, 04. avgusta. 

Tog dana, tačno u 09h, potrošačima je na upotrebu predat novi MP objekat "Tokio 1" na novoj adresi i u značajnije većem prodajnom prostoru. Nova radnja sada se nalazi na adresi Braće Radić 22 u Subotici i prostire se na blizu 250 m2 prodajnog prostora. Objekat raspolaže sa dve kase, a broj zaposlenih je povećan i sada iznosi deset trgovkinja i trgovaca. Uz ovo značajno proširenje, objekat "Tokio 1" sada radi radnim danima i subotom od 07 do 21h a nedeljom od 07 do 13h. Asortimanska ponuda u objektu je takođe povećana, a uz gotovo 4.000 različitih artikala tu je i odlična ponuda mesa i mesnih prerađevina iz Rashladno-distributivnog centra GOMEX u Zrenjaninu. 

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Tokio 1" deliti slično iskustvo.