Dešavanja & Promocije
19.06.2017.

20 000 hiljada posetilaca prvog dana Summer Shooping Weekend

Niš, 18.06.2017. - Hiljade ljubitelja šopinga uživalo je tokom vikenda u kupovini poznatih brendova odeće, obuće, aksesoara i tehnike u okviru akcije “FORUM Summer Shopping Weekend”. Oni su imali jedinstvenu priliku da pomenute proizvode kupuju po specijalnim cenama, sniženim i do 50 odsto.
 
Velikom interesovanju Nišlija, osim atraktivnih popusta u prodavnicama, doprineo je i zabavno-sportski program, organizovan u petak 16. juna. Scout promocija biciklizma, „Kapuera i Health pump“ trening sportskog centra Health & Active samo su neki od sadržaja. Extreme dance studio izveo je atraktivni hip hop kardio. Savetovalište o zdravoj ishrani lekara nutricioniste koje je priprerila ordinacija Dr Nikolić izazvalo je ogromno interesovanje Nišlija koji su želeli da unaprede svoje zdravlje i kvalitet života.
 
Vrhunac večeri bio je koncert pop zvezde Marine Tadić. Veliki broj Nišlija okupio se ispred našeg centra kako bi čuli neke od hitova poznate pevačice, ali i njenih kolega koje ona uvek rado peva na svojim nastupima. Publika je sat i po vremena pevala u glas sa Marinom čime su doprineli sjajnoj atmosferi. Posebna gošća na koncertu bila je učenica talent show programa NEKI NOVI KLINCI u kojem je Marina Tadić član žirija. Reč je o Sanji Kostić iz Niša.
 
Za tri dana Forum shopping center je posetilo oko 35 hiljada ljudi iz Niša i okoline.