Dešavanja & Promocije
09.06.2017.

GUESS Originals x A$AP Rocky

Ice Cream & Cotton Candy - letnja kapsula za 2017.
 
GUESS Originals, inicijativa nastala u saradnji GUESS i AWGE, udružila je popularni američki brend sa vodećim ikonama mode, sveta zabave, umetnosti i dizajna, u uzbuljivoj povratničkoj kapsula kolekciji poznatog višestruko talentovanog umetnika, A$AP Rocky. 
 
Ponovo inspirisana vintage komadima iz bogate GUESS arhive, GUESS Originals x A$AP Rocky kolekcija se vraća na pozornicu na zahtev modnih poštovalaca. “Ice Cream and Cotton Candy” linija za predstojeće leto je bogata prepoznatljivim prugama i nudi čistu paletu pastela. Kapsula ujedinjuje vanvremenski Guess dizajn sa savremenim duhom. Dok je prethodna GUESS Originals x A$AP Rocky kolekcija predstavljala uglavnom unisek stilove; letnja verzija obuhvata mnoge komade isključivo za žene. A$AP Rocky je bogata sećanja iz detinjstva na GUESS odeću ukompono0vao  sa svojom vizijom modernizacije starih komada uz zanimljivu paletu boja što je rezultiralo jedinstvenom mešavinom.
 
https://www.youtube.com/watch?v=GsggR0zz2B0
 
Za letnju “Ice Cream and Cotton Candy” kolekciju, pastelne pruge i majice sa logom dominiraju i u velikoj meri oživljavaju trendove iz 80-tih i 90-tih godina. Denim ponuda bogata je HIGH i low waist modelima na kopčanje kao i mini suknjama, vintage skinny jeansom, kropovanim boxy jaknama. Jednodelni crno-beli kupaći kostimi sadrže prepopznatljivi GUESS trouglasti logo.
 
Odabrane modele iz GUESS Originals x A$AP Rocky kolekcije možete kupiti u GUESS radnjama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, te Novom Sadu – Pozorišni trg 7, kao i MARCIANO GUESS u Knez Mihailovoj 33.