Dešavanja & Promocije
02.06.2017.

Gužve na otvaranju Emmezeta centra u Čačku

Nakon Beograda, gde s uspehom posluje već dve godine, poznati evropski lanac za opremanje kuće – Emmezeta, otvorio je svoja vrata u Čačku,31. maja. Brojni zainteresovani posetioci su se okupili ispred Emmezeta centra Čačak, kod kružnog toka u Preljini, i pre zvaničnog početka radnog vremena u 9 časova. Nakon što je sa razglasa objavljeno „Emmezeta centar Čačak je otvoren“, posetioci i novinari su krenuli u obilazak i biranje svega potrebnog za svoja domaćinstva. 

Već prvog dana otvaranja, u Emmezeta centru Čačak prodati su brojni komadi nameštaja, dekoracija je, takođe, izazvala veliko interesovanje i komentare da takav izbor do sada nije viđen u Čačku i okolini, a velike gužve i uspešna prodaja je ostvarena i na odeljenjima televizora i IT opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata. 

U periodu od 31. maja do 11. juna traje mesečna akcija za Čačak, koja uključuje brojne popuste ekskluzivno za ovaj novootvoreni objekat Emmezete u Srbiji. Takođe, u toku je i nagradno takmičenje „Osvoji nagrade pre leta, daruje te nova Čačak Emmezeta“, u okviru koga svi koji sačuvaju fiskalni isečak iz kupovine u Emmezeta centru Čačak i odgovore na pitanja na veb-sajtu www.emmezeta.rs ulaze u izbor za vredne nagrade. Pored kreativnosti, od učesnika se očekuje da poseduju fiskalni isečak nastao u periodu od 31. maja do 30. juna 2017. i popune prijavu do 7. jula 2017.

Emmezeta centar Čačak je otvoren kod kružnog toka u Preljini, na adresi Ibarski put bb. U uređenom prostoru površine 3.000 kvadratnih metara, kupci mogu da pronađu široki asortiman svega potrebnog za uređenje celog doma i bašte. Emmezeta centar Čačaku ponudi imaveliki izbor nameštaja i dekoracije za svaki ukus, kao i tehnike neophodne svakom savremenom domaćinstvu. I sve tu uz brojne uštede, kako uspešan Emmezeta koncept i poručuje: Niske cene svaki dan.

Pored velikog parkinga ispred samog centra lociranog odmah pored kružnog toka u Preljini, svim posetiocima je obezbeđena još jedna pogodnost – autobuska linija kompanije „Autoprevoz“ koja saobraća iz centra Čačka do Emmezete u Preljini. Atraktivno brendirani autobusi u Emmezeta bojama već su privukli veliku pažnju na čačanskim ulicama. 

Emmezeta centar – brend poznat po najboljem odnosu cene i kvaliteta širom Evrope – deo je uspešne Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja doma.