Dešavanja & Promocije
22.05.2017.

GOMEX: Obeležene 22. godine rada kompanije

Pune dvadeset i dve godine kontinuiranog rada, razvoja i postojanja, kompanija GOMEX tradicionalno je obeležila 19. maja u Narodnom pozorištu "Toša Jovanović" u Zrenjaninu i u Letnjoj bašti zrenjaninskog hotela "Vojvodina".

Pozivu da nam se pridruže na proslavi ovog značajnog datuma za našu kompaniju odazvali su se brojni gosti iz sveta preduzetništva, privrede, javnih službi, lokalne samouprave, pokrajinskih i republičkih sekretarijata i ministarstava, predstavnici medijskih kuća... Na društvenu odgovornost nismo zaboravili ni tokom rođendanskog slavlja - na pozivnicama koje su poslate našim gostima zamolili smo ih da, umesto poklona, doniraju sredstva po sopstvenoj želji za zrenjaninsku Osnovnu i srednju školu "9. maj". Sa ponosom ističemo da smo na ovaj način, zajednički prikupili preko 130.000 dinara koje ćemo pokloniti našim drugarima iz "9. maja". 

Na sceni Narodnog pozorišta, prisutne je pozdravio direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević, istakavši da smo 2016. godinu završili sa 141 maloprodajnim objektom, a da je plan da ovu kalendarsku godinu završimo sa 25 objekata više. Takođe, gospodin Kovačević saopštio je finansijske rezultate GOMEX-a ali i najavio niz projekata koji će takođe biti realizovani tokom 2017. godine.
Po prvi put ove godine dodeljene su i plakete za najboljeg dobavljača u 2016. i za najbolji maloprodajni objekat u sistemu GOMEX-a u toku prošle godine. Laskavu titulu najdobavljača poneli su naši dugogodišnji poslovni partneri iz Niša, kompanija UNIJAPAK, dok je za najbolji MP objekat proglašen "Bajša velika". Nagrade je laureatima uručio direktor Kovačević.

Za naše drage goste, sjajna glumačka ekipa u sastavu Milan Kalinić i Srđan Ivanović odigrala je urnebesnu komediju "Ko je ovde idiot" i za bravure na sceni bila nagrađena gotovo desetominutnim aplauzom. Druženje je nastavljeno u Letnjoj bašti hotela "Vojvodina", praćeno odličnim muziciranjem sastava "Kvazartet" i muzičkom "šetnjom" kroz strani i domaći fank, pop, džez... Svećice na predivnoj rođendanskoj torti zajedničkim snagama ugasili su Goran i Mirjana Kovačević, uz obećanje da ćemo se i sledeće godine okupiti na proslavi dvadeset trećeg rođendana našeg GOMEX-a!

Već u nedelju, 21. maja, brojnim promocijama i degustacijama, ali i sjajnim akcijama i sniženjima, rođendansku atmosferu podelili smo i sa našim potrošačima. Centralni deo organizovan je u Supermarketima TOTAL u Zrenjaninu i Šapcu, a dragi kupci poželeli su nam tom prilikom još puno novih objekata i dobro poslovanje.