Dešavanja & Promocije
15.05.2017.

TIJANA DAPČEVIĆ i popusti okupili 25,000 ljudi u FORUMU

Niš, 15.05.2017. – Tokom „Grazia shopping night“ manifestacijekroz šoping centar prošlo je oko 25,000 ljubitelja šopinga, za samo sedam sati, koliko je događaj trajao. 

https://www.youtube.com/watch?v=9guoVpw9ASw

Od 17 sati do ponoći, u veličanstvenoj noći kupovine i dobre zabave, radnje poznatih svetskih brendova bile su prepune zbog popusta i do 50%. 

„Uvek naglašavam da su događajipoput ovog odlična prilika daomogućimo našim sugrađanima kupovinu odeće, obuće, asesoara i tehnike po povoljnijim cenama, jer danas svi moramo da vodimo računa o kućnom budžetu. Naravno, Forum uvek organizujemo i dodatnu zabavu za decu, atraktivne nastupe sportskih i plesnih grupa kao i besplatan koncert. Na taj način naši posetioci mogu malo da se opuste i uživaju. Oni to zaista cene i to je razlog zašto Grazia shopping night i 13. put zaredom ima veliku posećenost“, izjavio je Tomislav Savić, direktor Forum šoping centra. 

Vrhunac večeri bio je koncert TIJANE DAPČEVIĆ koji je počeo u 20.30 časova. Popularna Makedonka je još jednom pokazala zašto njena popularnost ne jenjava. Okupljeni na platou ispred Foruma uživali su puna dva sata u starim hitovima ali i novoj pesmi Reset koja najavljuje izlazak novog albuma za POP MUSIC (etiketu Grand produkcije). 

https://www.youtube.com/watch?v=JwzNv1dFCC0