Dešavanja & Promocije
15.05.2017.

Otpočeti radovi na STOP SHOP ritejl parku u Lazarevcu

U Lazarevcu je održana svečana ceremonija kojom je otvoren početak radova na STOP SHOP ritejl parku.

STOP SHOP je brend austrijske kompanije za nekretnine IMMOFINANZ, a ritejl park u Lazarevcu je njihova četvrta lokacija u Srbiji. Zvaničnom polaganju kamena temeljca prisustvovali su gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić i predstavnici IMMOFINANZ-a.

STOP SHOP Lazarevac će obuhvatati prodajni prostor od oko 10.000 kvadratnih metara i skoro 160 parking mesta, a otvaranje ovog ritejl parka je zakazano za septembar 2017. godine.

Kompanija IMMOFINANZ je od dolaska na srpsko tržište 2015. godine otvorila tri STOP SHOP ritejl parka u Nišu, Čačku i Valjevu, a iskustva iz ovih gradova i potražnja naših zakupaca su nas ohrabrila da se oprobamo i na beogradskom tržištu. U 2017. godini ambiciozno završavamo tri nova projekta - STOP SHOP Vršac, Lazarevac i Požarevac, koji obuhvataju prostorom za zakup od ukupno 23.800 kvadratnih metara. Plan je da u narednim godinama još više rastemo“, rekao je Darko Grizelj, menadžer imovine u kompaniji IMMOFINANZ danas na ceremoniji postavljanja kamena temeljca.

STOP SHOP ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa, sa 23 atraktivna domaća i internacionalna brenda. U okviru STOP SHOP-a trenutno se nalazi 67 maloprodajnih objekata u osam zemalja.

Izvor: www.retailserbia.com