Dešavanja & Promocije
28.04.2017.

Grand kafa - druženje i iznenađenja

Priča je krenula pre 20 godina, sa šoljicom kafe. Tačnije dve, jer kafa se pije u društvu.

Sve je počelo kao poznanstvo, koje je vremenom preraslo u prijateljstvo i na kraju se pretvorilo u pravu ljubav. Kako smo se upoznavali, tako je raslo uzajamno poverenje i gradio odnos sa našim potrošačima. Uz šoljicu Grand kafe počele su mnoge ljubavi i zakuvale se mnoge komšijske priče i prijateljstva koja neguju poštovanje, ljubav, bliskost i toplinu.

U godini jubileja nastavljamo druženja sa svojim potrošačima i pripremamo im mnoga iznenađenja i poklone. Prvo od njih je posebno gratis pakovanje.

„Ove godine slavimo 20 godina i poklanjamo vernim potrošačima još više kafice za više druženja i lepih trenutaka sa dragim ljudima. Pripremili smo posebno, svečano pakovanje sa oznakom jubileja i sa 20 odsto kafe više.  Po ceni od 200g u pakovanju je 40g više omiljene Grand kafe, a po ceni od 500g čak 100g kafe što je i do 15 šoljica više ,“ poručuju u Grand kafi.

I tu se priča ne završava. Tokom cele godine potrošači će uživati u mirisu i ukusu svoje omiljene kafe i različitim novitetima i aktivnostima koje Grand kafa priprema za njih...

I miris i ukus. Za sledećih 20 godina!