Dešavanja & Promocije
10.02.2017.

Ekskluzivna premijera nove kolekcije nameštaja Forma Ideale

Nove forme, novi dezeni, dizajnerske inovacije... Forma Ideale predstavila novu kolekciju nameštaja za 2017. godinu na sajmu IMM Cologne.

Kompanija Forma Ideale - jedini srpski proizvođač pločastog nameštaja koji je nastupio na sajmu nameštaja u Kelnu -  svečano je predstavila novu kolekciju nameštaja. Veliko interesovanje distributera nameštaja za prošlogodišnju kolekciju Forma Ideale, doprinelo je da ove godine bude izloženo 96 modela iz nove kolekcije, dvostruko više nego prošle godine. Istaknuto mesto pod svodovima kelnskog sajmišta zauzeli su sistemi elemenata koje odlikuju inovativne forme, unapređena funkcionalnost i veoma konkurentan odnos cene i kvaliteta.
 
Nastup Forma Ideale na prošlogodišnjem sajmu doprineo je rekordnom izvozu kompanije, koja je ubedljivo najveći srpski izvoznik nameštaja. Regionalni lider industrije nameštaja izvozi 70% proizvodnje u 35 zemalja na 4 kontinenta i najveći proizvođač pločastog nameštaja u jugoistočnoj Evropi.  

Nakon premijere nove kolekcije nameštaja Forma Ideale, za koju se već sada slobodno može reći da je oborila dosadašnje rekorde kada je reč o zainteresovanosti distributera, popularni modeli biće predstavljeni u salonima kompanije širom Srbije.