Dešavanja & Promocije
30.01.2017.

GOMEX: Otvaranje MPO Bezdan

Prvi objekat GOMEX-a u Bezdanu predat je u petak, 28. januarra tačno u 09h na korišćenje potrošačima u ovom mestu. Ovaj objekat spada u kategoriju supereta, a radi pod imenom "Bezdan".

Interesovanje stanovnika Bezdana i okoline pred sam početak rada ove prodavnice bilo je izuzetno veliko, a komentari koje smo mogli čuti bili su prepuni reči hvale za naš trgovinski lanac i odluku da otvorimo prodavnicu u ovom mestu.

Nova radnja prostire se na 225 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno 9 novih kolega i koleginica. MPO "Bezdan" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za kategoriju supereta.

Potrošačima je asortiman od gotovo 4000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 20:30h kao i nedeljom od 7 do 13h.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar".
Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Bezdan" deliti slično iskustvo.