Dešavanja & Promocije
24.01.2017.

Približava se se dan otvaranja TC Plaza na Karaburmi

Belgrade Plaza, čije otvaranje je planirano tokom prve polovine 2017. godine će biti dobrodošao dodatak glavnom gradu Srbije i njegovim susednim opštinama. Ovo će biti moderni šoping i zabavni centar na opštini Palilula – najvećoj opštini u Beogradu.

Projekat je lociran između Višnjičke ulice, koja predstavlja glavnu saobraćajnicu u ovom delu grada, a u kojoj će se nalaziti dva ulaza u centar za pešake, kao i saobraćajni prilaz zadnjem parkingu, i Uralske ulice, koja će omogućavati ulaz pešacima direktno na najviši nivo šoping centra i nuditi prostran otvoren zeleni parking.

Sa površinom za izdavanje od 32.300 m2, Belgrade Plaza će se sastojati od dva nivoa prodavnica i jednog nivoa posvećenog restoranima, relaksaciji i zabavi. Pored odličnog modnog miksa i supermarketa, Belgrade Plaza će biti glavno mesto za zabavu u ovom delu grada, sa bioskopom od 8 sala i restoranskim delom sa prekrasnim pogledom na Dunav, kroz besprekorno dizajniranu staklenu fasadu, zelene terase i svetlarnike.

Strateški maloprodajni miks će činiti Belgrade Plazu idealnom destinacijom, koja će moći da zadovolji svačije potrebe, od šopinga do zabave i druženja.

Izvor: www.belgradeplaza.rs