Dešavanja & Promocije
20.12.2016.

Gorenje studio Jagodina - Odaberite najbolje za vaš dom

Inspirisano potrebama svojih potrošača i željom da im život učini jednostavnijim, a obavljanje kućnih poslova lakšim, Gorenje otvara vrata svog Studija u Jagodini u sredu 21. decembra u 9:00h.Tim povodom za posetioce su pripremljena brojna iznenađenja, a do 24. decembra i specijalan popust od 10%.

U moderno opremljenom prostoru od preko 500 m² potrošače očekuje raznovrsna ponuda Gorenje kućnih aparata i kuhinja namenjenih različitim životnim stilovima i potrebama korisnika. Osim najraznovrsnije ponude, posetiocima su na raspolaganju i ljubazni prodavci Gorenje Studija, koji će im pružiti sve stručne informacije u vezi sa radom aparata, garancijom i uslovima kupovine.

U želji da upravo ovde pronađu sve što im je potrebno za dom, Gorenje Studio potrošačima nudi kompletan asortiman velikih i malih kućnih aparata i kuhinja, grejnih i rashladnih uređaja, kao i bogatu ponudu Gorenje kuhinja i sudopera sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.

Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja uz Gorenje 360 kredit:do 36 rata bez kamate, bez ostalih troškova i bez obaveze otvaranja računa u banci. 

Dobro došli u Gorenje Studio u Jagodini, Ćuprijski put bb.