Dešavanja & Promocije
05.12.2016.

GOMEX: Proslavljen deseti rođendan zrenjaninskog TOTAL-a

Uz brojne akcije, popuste, promocije, poklone... obeležili smo jubilarni, deseti rođendan TOTAL-a u Zrenjaninu. 

Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po "totalno" niskim cenama "rame uz rame" sa onim proizvodima koji su na našim redovnim akcijama. Povodom jubilarnog, desetog rođendana TOTAL-a, naša kompanija je svakom stotom kupcu obezbedila prigodan poklon paket, dok je svaki hiljaditi kupac dobio - LED televizor! 

Još jedanput smo potvrdili da smo mi slavljenici koji za svoj rođendan ne očekuju poklone, već ih dele! Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte, kafe... 

Rođendansko slavlje uveličali su neizostavni animatori i zabavljači dece. Najmlađi posetioci TOTAL-a tako su imali priliku da se druže sa popularnim Diznijevim junacima Elzom i Olafom, kao i da se fotografišu u velikom balonu od sapunice. Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugasili smo čak deset svećica na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati. 

Sve ovo je dobar šlagvort za sve ono što GOMEX priprema u toku novogodišnjih i božićnih praznika. Trudićemo se da uvažimo sve sugestije, predloge i kritike koje smo dobili od naših potrošača, kako bismo u 2017. godini bili još bolji!