Dešavanja & Promocije
01.12.2016.

GOMEX: Novi objekat u Zrenjaninu

Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u zrenjaninskom naselju Mužlja, naša kompanija nastavila je sa projektom uređivanja prodavnica na teritoriji Zrenjanina. Objekat u Mužlji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi u ulici Hunjadi Janoša 30-34, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta za svoje automobile. 


Svečanom presecanju vrpce i puštanju u rad MPO "Mužlja" prisustvovali su direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i tom prilikom konstatovano je da se saradnja između naše kompanije i lokalne samouprave nalazi na uzlaznoj putanji.
Novi maloprodajni objekat u Mužlji raspolaže sa 275 m2 prodajnog prostora i sa tri kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 kolega i koleginica, a radno vreme je svakog dana i nedeljom od 06:30 do 22h. MPO "Mužlja" je supereta asortimanske kategorije A i naši potrošači mogu uživati u kupovini preko 4000 različitih artikala.


Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Mužlja" deliti slično iskustvo.