Dešavanja & Promocije
20.09.2016.

Treći BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: Klasika u bloku

Treći Beogradski noćni market biće održan 30. septembra na pijaci „Blok 44″ pod sloganom „Klasika u bloku“.

Ovaj jedinstveni muzičko-gastronomski festival ima za cilj da se na savremen i zanimljiv način predstave poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, restorani, barovi, mladi dizajneri, umetnici, kao i mnogi drugi. Očekuje se više od stotinu izlagača.

Pijaca u Bloku 44 je poznata kao mesto sa najboljom ponudom organske hrane u gradu, pa će i akcenat biti na „zdravom i zelenom uživanju“.

Među mnogobrojnim iznenađenjima izdvajamo premijeru prve beogradske čokoladne mape. Posetioci će uživati u tajlandskoj kuhinji, burgerima, ribljim specijalitetima, tradicionalnim delikatesima, zanatskim pivima i drugim zanimljivim ukusima.

Drugi po redu Beogradski noćni market organizovan je na pijaci „Kalenić“ 1. jula 2016.godine, a kroz kapije pijace prošlo je oko 30.000 ljudi među kojima je bilo i mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i velikog broj novinara.

Beogradski noćni market organizuju Rakia Bar i JKP „Gradske pijace“ uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Izvor: danubeogradu.rs