Dešavanja & Promocije
26.08.2016.

GOMEX: Otvoren novi objekat u Novom Sadu


Novi, deveti po redu maloprodajni objekat u Novom Sadu, kompanija GOMEX otvorila je u petak, 26. avgusta na adresi Bulevar Bate Brkića broj 10. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom "Novo Naselje".

Prodajni prostor u MP "Novo Naselje" zauzima gotovo 300 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 07 do 22h svakog dana i nedeljom.

O kvalitetu usluge brine se četrnaest novozaposlenih koleginica i kolega, a MP raspolaže sa tri kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom), su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MP "Novo Naselje" deliti slično iskustvo.

Maloprodajni objekat "Novo Naselje" ujedno je i 132. prodavnica u mreži maloprodajnih objekata našeg trgovinskog lanca.