Dešavanja & Promocije
03.06.2016.

Noviteti iz kompanije Don Don

Integralne pločice za ljubitelje dobrih ukusa!

Za sveone koji vode računa o svom zdravlju i liniji, iz pekare Tvojih 5 minuta stižu nova ukusna zadovoljstva bez trans masnih kiselina i bez kvasca. Posne Integralne pločice u tri ukusa:čili, beli luk i heljdine pločice sa suvim grožđem i suvim šljivama.
Zahvaljujući svom sastavu, nutricionisti smatraju integralno pšenično brašno jednom od najkompletnijih namirnica.Njegova nutritivna svojstva obezbeđuju organizmu potrebnu energiju,dijetalna vlakna i proteine, zdrave esencijalne masti i aminokiseline, kao i vitamine E grupe.Ove namirniceimaju niži glikemijski indeks i zato se duže resorbuju u organizmu, što smanjuje nivo stresa tokom dana. 
Integralne pločice idealne su za početak dana, kao užina ili dodatak obroku.  Ukus čilija oduševiće sve ljubitelje pikantnog ukusa i idelano se slaže uz sir ili vaš omiljeni namaz. Integralna pločica sa belim lukomstvorena je za ljubitelje ovog povrća isavršena je uz šolju jogurta, kao dodatak obroku ili salati.Integrana pločica sa heljdinim brašnom, suvim grožđem i suvim šljivama je pravi izbor za laganu i ukusnu užinu bilo da ste na poslu, na putu ili kod kuće. 
Jedinstvena kombinacija ukusa naprosto osvaja na prvi zalogaj!

 

Mlečna pletenica Tvojih 5 minuta
Idealna užina za sve klince i klinceze

Svi mališani razvuku osmehe kada se pomene mamina užina. Mama s ljubavlju bira šta će pripremiti, jer njeni najdraži zaslužuju samo najbolje. Zdrava užina obezbeđuje nutrijente koji su neophodni da vaše dete održi energetsku ravnotežu i oseća se dobro.
Kod dece, kao i kod odraslih, energetski nivo organizma prirodno pada nekoliko sati posle obroka. Zdrava užina pomaže da se taj nivo održava tokom dana i omogućava da dete bez smetnji obavlja sve voje dnevne aktivnosti.
Dečja užina mora da sadrži mlečne proizvode zbog kalcijuma i proteina neophodnih za rast i razvoj mališana. Zato mame biraju mlečnu pletenicu Tvojih 5 minuta, neodoljivu ukusnu, uvek svežu i punu mleka. 
U kombinaciji sa omiljenim namazom, piletinom, sirom i zelenom salatom mlečna pletenica predstavlja idealnu užinu za sve klince i klinceze. Ukoliko vaši mališani više vole slatku užinu, marmelada od voća ili puter od kikirikija biće pun pogodak!
Za svaki aktivan i mlečan dan – Tvojih 5 minuta mlečna pletenica.