Dešavanja & Promocije
20.05.2016.

DM - društveno odgovorna kompanija

DM, kao kompanija sa visokom društvenom odgovornošću, povodom velikog jubileja 40 godina poslovanja u Evropi, pokrenuo je inicijativu Zajedno jedni za druge! Na dm interent stranici www.dm-zajedno.rs u toku maja prikupljaju se predlozi u sledećim kategorijama: Društveno korisni rad; Zaštita okoline i održivosti; Kultura, nauka i sport.
Od 01.06. do 31.08. od svakog proizvoda koji prodamo kroz naš lanac izdvajaćemo 1 RSD u cilju sakupljanja sredstava koja ćemo uložiti u realizaciju humanitarnih projekata. Vrsta i broj projekata zavise od datih predloga, kao i prikupljenih sredstava.

dm otvaranje!
 
Uz brojne pogodnosti, poklone, zabavu i muziku, 14.04.2016. otvorili  smo dm filijalu u Železniku, i to  u Darinke Radović 33 uz 15% popusta  na celokupnu kupovinu i
i mnogobrojna sniženja (popust se odnosio i  na već snižene proizvode). 
Uz sve to i dobra  muzika, i  poklone koje smo delili i zabava za najmlađe.
 
Deo otvaranja je bila tradicionalna humanitarna prodaja gde je sve naše kupce na kasi uslužila poznata glumica Tamara Dragićević a sav prihod ostvaren u periodu od 17 do 18h je doniran centru Belhospice, za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.
 
Ukupna površina objekat je 277,12 m², od čega je 235,80 m² prodajnog prostora,  magacinskog prostora 25,80   m².
Broj kasa: 2
Broj zaposlenih: 5

dm pokrenuo besplatni časopis o lepoti i zdravlju!
 
Od marta u svim dm drogerijama u Srbiji dostupan je  besplatni dm magazin – active beauty!
Magazin active beauty se bavi aktuelnim trendovima i modernim načinom življenja. Raznovrsne teme vezane za zdravu ishranu, negu duha i tela, nesvakidašnja putovanja, humanost, uz savete stručnjaka čine zanimljiv sadržaj za svakodnevno opuštanje. Brojni sadržaji će pomoći pri podizanju i unapređenju svesti o važnosti brige za druge u zajednici u kojoj živimo i delujemo.
active beauty otkriva put do dugog, kvalitetnog, zdravog i smislenog života. Kao nezamenljivi saputnik prema iskrenim osećanjima i unutrašnjoj lepoti, za cilj ima da motiviše i pokrene čitaoce da preuzmu brigu o svom zdravlju.
active beauty magazin, pored štampanog izdanja dostupnog u dm prodajnim objektima,  može, se preuzeti i u elektronskoj formi za čitanje na računaru ili mobilnom telefonu