Dešavanja & Promocije
15.04.2016.

GOMEX: Otvoren prvi objekat u Pančevu

Prvi maloprodajni objekat kompanije GOMEX u Pančevu otvoren je u petak, 15. aprila, na adresi Dimitrija Tucovića broj 7 i posluje pod imenom "Pančevo Centar". 

Ovaj objekat GOMEX-a u gradu na obalama Tamiša prostire se na površini sa gotovo 300 m2 prodajnog prostora, i svakog dana potrošači mogu da uživaju u ponudi i kupovini preko 4000 različitih artikala.

Naša prodavnica u Pančevu urađena je po standardima GOMEX-a koji se primenjuju za otvaranje svih novih radnji, i podrazumevaju jedinstveno i prepoznatljivo kako spoljašnje, tako i unutrašnje brendiranje. Valja istaći da je u objektu "Pančevo Centar" ugrađen i mlin za kafu, uz ponudu čak tri vrste pržene kafe u zrnu koju naši potrošači mogu da kombinuju i samelju na licu mesta i time priušte sebi divno iskustvo ispijanja kvalitetne kafe. Uz ovo, kupci u objektu "Pančevo Centar" u prilici su da po odličnim cenama kupe našu robnu marku mesa "Panoni" koje se proizvodi u GOMEX-ovom Rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Takođe, uz pomenutu robnu marku "Panoni", na raspolaganju im je bogata ponuda i ostalih robnih marki našeg trgovačkog lanca.

Na kraju, dodaćemo informaciju da maloprodajni objekat "Pančevo Centar" radi od 07:00 do 22:00h radnim danom i od 07:00 do 21:00h nedeljom.