Dešavanja & Promocije
04.02.2016.

Humanitane IMMO VIP karaoke

DOBAR GLAS ZA DOBRO DELO! 
Poznate ličnosti srpske javne scene ponovo su se ujedinile u jednoj ideji - da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Važno je imati dobru volju. A dobar glas… on nije samo nešto s čime se rodiš. Pravi dobar glas stiče se - dobrim delima.

A kad je reč o humanom cilju, da li neko istinski zna da peva ili ne, najmanje je važno. Zato, možda, neki od učesnika novog izdanja humanitrnog takmičenja IMMO VIP karaoke zvuče kao mačka na usijanom limenom krovu, a drugi kao "Bitlsi" na krovu Apple recordsa, ali njihov cilj je isti – da pomognu onima kojima je najpotrebnije. I pritom se odličlno zabave. I oni, i publika prisutna na takmičenju, zakazanom za 4. Februar od 19 časova u novobeogradskom IMMO Outlet Centru.

Pobednika humanitarnog IMMO VIP karaoke festivala čeka nagrada od 50.000 dinara, a on će sam odlučiti kome želi da pomogne tim novcem. Ovo nipošto nije obično karaoke takmičenje, pa poznati neće pevati uz karaoke mašinu. Poznate će na bini pratiti Davor Jovanović, pobednik Prvog glasa Srbije i njegov bend "Koncertmajstori".

A na bini, u humanitarnom okršaju glasovima, ovog puta mikrofone će ukrstiti TV voditeljke i TV lica Suzana Mančić, Milica Bursać, Marija Egelja i Aleksandra Simić, glumci Ana Sakić, Danijela Vranješ i Žarko Stepanov, TV lice i pisac Vesna Dedić, pisac Maša Rebić, misica Sanja Papić i aktuelna srpska mis turizma Sara Stojanović. U konkurenciji će biti i ženski kvartet novinarki dnevnog lista Informer.

Žiri će biti u ništa manje jakom sastavu. Naprotiv. Pevanje takmičara i njihov scenski nastup ocenjivaće pevačice Ana Bebić i Mika Kostić, voditeljka Tanja Vojtehovski, TV lice Irina Kruška, odbojkaš Edin Škorić, mag društvenih mreža Boris Trivan, muzički producent Boris Nikolić, kompozitor i producent Saša Mirosavljević Don, mladi glumac Predrag Vasić (Stanoje iz Montevidea), fotograf Edvard Nalbantjan, kao i novinar Saša Jovanović (zajedno sa glumicom Katarinom Gojković pobednik prethodnog izdanja festivala), a specijalni gost u žiriju biće pevač Stefan Koković koji će u pauzi glasanja imati i svoj nastup. Program će voditi Marina Kotevski i Aleksandar Saša Ignjatović.

Naravno, ko će pobediti na ovom takmičenju najmanje je važno. Bitnije je da će se svi koji odaberu da četvrtak veče provedu uz Humanitarne IMMO VIP Karaoke u IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu sjajno zabaviti i ispuniti zajedničku misiju – da pomognu nekome kome je to potrebno.

Izvor: immocentar.rs